Ще один російський корабель пішов у потрібному напрямку: Таких у росії всього два

Судно прийшло до Чорного моря на початку року

Минулої ночі російське судно проєкту 23120 атакувала українська протикорабельна ракета «Нептун».

Журналіст Сергій Висоцький з посиланням на власні джерела написав:

Наш «Нептун» вночі знищив ще один російський корабель!  Це було судно тилового забезпечення флоту. Або «Ельбрус», або «Всеволод Бобров» – бо подібних кораблів в росії тільки два! – йдеться у повідомленні.

Тим часом головний редактор спеціалізованого видання BlackSeaNews Андрій Клименко уточнив, що Збройні Сили атакували корабель «Всеволод Бобров» (ред. – судно проєкту 23120).

Це новесеньке судно. Воно прийшло до Чорного моря з Балтики лише 07/01/2022.

 

Призначене його для завантаження, зберігання, транспортування та передачі сухих вантажів на берег, надводні кораблі, підводні човни та судна, а також для буксирного забезпечення та надання допомоги екіпажам кораблів та суден, що зазнають лиха, – розповів Андрій Клименко.

Відомо, що підбитий корабель віз на острів Зміїний підкріплення, в тому числі зенітно-ракетні комплекси. Нині росія намагається приховати факт знищення «Нептуном» ще одного корабля.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень