Рослини витримають будь-яку спеку: копійчаний розчин для городу

Рятівна «водичка» готується з трьох простих компонентів, а ефект – стовідсотковий

Урожай може опинитися під загрозою через будь-які несприятливі погодні умови. Як убезпечити рослини від раптових заморозків знає кожен поважаючий себе дачник, а от що робити зі спекою – на жаль, мало хто…

Насправді все дуже просто – не треба щодня вливати по кілька літрів води під кожну рослину – достатньо приготувати один дуже простий, але від того не менш ефективний розчин

Рятівна «водичка» забезпечить овочам та зелені стійкість навіть перед дуже високими температурами.

Для приготування такого розчину у відро, майже повністю заповнене чистою водою, наливаємо 300 мл 9%-го оцту. Також нам знадобиться трохи крейди: її теж відправляємо в ємність.

Після добротного перемішування вийде рідина, яку необхідно пропустити через фільтраційну поверхню. Потому переливаємо розчин у пульверизатор.

Цим розчином обдаємо ґрунт, на якому зростають вразливі городні культури. Пирскати потрібно небагато – просто зволожити грунт.

В принципі, можна здійснити і повноцінний полив лійкою. У цьому випадку культури набудуть ще більшого захисту від спеки.

Щоправда, переборщувати з оцтовою сумішшю не варто!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень