Російський окупант-мем «по другому колу» пройшов український полон (ФОТО/ВІДЕО)

У травні Фоменко вже виклав нове фото у військовій формі і, ймовірно, брав участь у боях

Російський окупант Олександр Фоменко з Таганрога вдруге потрапив в український полон. Після першого обміну росіянин знову пішов воювати та знову був схоплений українськими воїнами.

Як пише OSINT-дослідник Іраклі Комахідзе, Фоменка призвали на службу в червні 2018 року, він служив в окупованому Криму в 126-й бригаді берегової оборони, де і залишився на контракті та створив сім'ю.

Останні відео Фоменка в полоні у ЗСУ, імовірно, 1,5 місячної давності. Однак, зазначає аналітик, Фоменка брали в полон і навесні.

 

Тоді росіянин скаржився, що всю його колону розбили.

 

Бійці ТрО навіть дали окупанту закурити.

У травні Фоменко вже виклав нове фото у військовій формі й, ймовірно, брав участь у боях. Після чого знову був схоплений українськими військовими.

Наразі окупант активний у соцмережах, що опосередковано може підтверджувати його повернення на батьківщину.

Фоменко став «популярним» після публікації відео з його полоном ще на початку вторгнення росії, коли загарбники робили спроби наступу на Київську область. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень