Росіянка Ліннікова облила брудом «Міс Україна Всесвіт» Апанасенко і «понила» про ізоляцію (ВІДЕО)

Міс Росія поплакалася через загальну ізоляцію і хейт на свою адресу

Представниця росії на конкурсі «Міс Всесвіт» Анна Ліннікова дала чергове інтерв'ю, в якому облила брудом конкурентку з України Вікторію Апанасенко.

На YouTube-каналі «Альона, блін» вона сказала, що дирекція України нібито налаштовувала Вікторію Апанасенко проти неї, в той час, як її директор навпаки говорила, щоб вона була доброзичливою з усіма.

Також вона розповіла, що представники України на конкурсі хотіли облити її сукню зеленкою, але вони цього так і не зробили.

За словами Ліннікової, Апанасенко варто звернутися до психотерапевта, щоб позбутися злоби.

Крім того, продовжила Ліннікова, Апанасенко відмовилася з нею спілкуватися і 14 днів перебування в США просто ігнорувала її.

Позиція Апанасенко цілком зрозуміла — росія напала на Україну. І поки країна-агресор бомбить українські міста і вбиває мирне населення, росіянка виходить на сцену найпрестижнішого конкурсу краси в червоній сукні, що нагадує кров убитих українців.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень