Росіянка Ліннікова облила брудом «Міс Україна Всесвіт» Апанасенко і «понила» про ізоляцію (ВІДЕО)

Міс Росія поплакалася через загальну ізоляцію і хейт на свою адресу

Представниця росії на конкурсі «Міс Всесвіт» Анна Ліннікова дала чергове інтерв'ю, в якому облила брудом конкурентку з України Вікторію Апанасенко.

На YouTube-каналі «Альона, блін» вона сказала, що дирекція України нібито налаштовувала Вікторію Апанасенко проти неї, в той час, як її директор навпаки говорила, щоб вона була доброзичливою з усіма.

Також вона розповіла, що представники України на конкурсі хотіли облити її сукню зеленкою, але вони цього так і не зробили.

За словами Ліннікової, Апанасенко варто звернутися до психотерапевта, щоб позбутися злоби.

Крім того, продовжила Ліннікова, Апанасенко відмовилася з нею спілкуватися і 14 днів перебування в США просто ігнорувала її.

Позиція Апанасенко цілком зрозуміла — росія напала на Україну. І поки країна-агресор бомбить українські міста і вбиває мирне населення, росіянка виходить на сцену найпрестижнішого конкурсу краси в червоній сукні, що нагадує кров убитих українців.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень