Росіянина, який ображав українок, позбавили посвідки на проживання в ЄС

Чоловіка ідентифікували за відео, яке виклала українка

Росіянина, який на пляжі в Таллінні ображав біженок, що говорять українською мовою, позбавили посвідки на постійне проживання в Естонії.

Про це повідомляє портал ERR.

Повідомляється, що дозвіл на проживання уродженця Естонії з російським громадянством було анульовано на підставі Закону про іноземців.

Це, однак, не означає депортацію

У межах естонського законодавства після набрання чинності рішення, виходячи з цієї статті, особа зобов’язана подати заяву на отримання тимчасової посвідки на проживання.

Якщо протягом наступних п’яти років за ним не буде помічено жодних правопорушень, він зможе подати заяву на постійний дозвіл на проживання.

Як заявив голова служби міграційного нагляду Департаменту поліції та прикордонної охорони Райніс Сінікас,

Агресія в будь-якому вигляді неприпустима. Всі люди, які живуть в Естонії, повинні почуватися безпечно і захищено в громадських місцях. Водночас всі люди, які живуть в Естонії, повинні дотримуватися законів і поводитися ввічливо і коректно щодо інших.

Конфлікт між місцевим росіянином та українськими дівчатами стався у липні. Одна з потерпілих виклала відео, на якому можна помітити,  як чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, ображає дівчат, висловлюючись нецензурно.

За словами дівчат, суть конфлікту полягала в тому, що чоловік вимагав від них говорити «нормально», тобто російською.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень