Росіян чекала несподіванка в українському кафе на Філіппінах: думали, почуватимуться як удома…

Цікаво, що ані назва, ані українська кухня не спонукали російських туристів шукати інше місце для обіду

Туристів з Росії не пустили в український заклад харчування на філіппінському острові Палаван. Хоч вони без вагань завітали у вуличне кафе з назвою «Одеса-Мама».

Коли росіянам вказали на двері, трійко туристів ще й обурилися та здивувалися, - повідомили російські ЗМІ, яких цитують «Коментарі»:

Це було минулого тижня. Ми просто проходили повз та не очікували побачити український заклад у селі на Філіппінах. Зайшли, навіть меню не встигли попросити, як нам у грубій формі відмовили в обслуговуванні, — говорить росіянин.

За його словами, працівник кафе говорив з ним російською та показав на табличку, яка інформувала про те, що тут не обслуговують росіян.

Після появи у російських ЗМІ повідомлення про українське кафе на Філіппінах, звідки «попросили» росіян, почали з’являтись коментарі з негативними відгуками на популярних платформах оцінки закладів – росіяни спробували обвалити рейтинг закладу.

Коментатори розкритикували українські патріотичні плакати, які висять у кафе.

Проте, як свідчить рейтинг у 4,6 бала з 5 можливих філіппінської «Одеси-Мами» на платформі Google, росіянам це не вдалося.

Тим більше, що власники закладу розмістили оголошення про те, що не обслуговують платників податків у росії і закликали до розуміння причин такого кроку.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень