Росія готується випустити по Україні рекордну кількість дронів цієї осені та взимку

Про це попереджає речник Командування Повітряних сил Збройних сил України Юрій Ігнат

Осінь та зима можуть стати справжнім випробуванням для українців. Ворог готується випустити по підприємствах ПЕК, по стратегічних об’єктах та об’єктах критичної інфраструктури рекордну кількість дронів-камікадзе.

Ця осінь-зима буде рекордною за кількістю застосування безпілотних літальних апаратів «Shahed», - каже речник Командування Повітряних сил Збройних сил України Юрій Ігнат.

Тільки у вересні за словами Ігната по Україні запустили понад 500 БПЛА.

За шість місяців опалювального сезону 2022-2023 року було використано проти України понад 1000 «Шахедів». А ми вже маємо півтисячі лише за один місяць, - наголосив Ігнат.

Він зазначив, що для обстрілу під час опалювального сезону ворогом буде зроблена ставка на підприємства паливно-енергетичного сектору, стратегічні об’єкти та об’єкти критичної інфраструктури.

Ігнат застерігає, що до об'єктів критичної інфраструктури вже треба вносити продовольчий сектор, бо дуже багато ударів саме по ньому - це передусім портова інфраструктура та зерносховища.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень