Зима буде надзвичайно важкою: «Треба запасатися», - Подоляк дав інтерв’ю (ВІДЕО)

Війна ж триватиме ще 17 місяців – до 2025 р.

Михайло Подоляк

Радник голови ОП Михайло Подоляк в інтерв'ю «24 Каналу» розповів, до чого варто готуватися цієї зими та якого перебігу війни чекати.

Так, за його словами, українцям не варто ховати взагалі все, що дозволяє виживати під час війни. Поки війна не завершиться – усе треба тримати під рукою. Це дуже важливо.

«Енергетичні системи не закопувалися ні в нас, ні в США, ні в Європі. Адже ніхто не вважав, що сучасна війна може йти через атаку на енергетичну інфраструктуру.

 

Тобто на те, щоби людей, сучасних дітей залишити без світла, опалення тощо. Нині ми це розуміємо. Перше – енергетичний штаб чітко оцінює ризики, які потрібно нівелювати. Друге – шукаємо можливості виготовити.

 

Щодо трансформаторів – щось виготовляється, шукаємо можливість докупити, що виготовляється не в Україні».

Інтерв'ю проходило в Офісі Президента

Михайло Подоляк зазначив, що наразі будуються різні способи додаткового захисту критичної інфраструктури, зокрема, мобільного захисту.

Йдеться про зенітні кулемети тощо. 

«Стартові позиції (початок нового опалювального сезону - ред.) будуть набагато гіршими, ніж торік.

 

Адже тоді була повноцінна система, яка була збалансована, яка працювала вже десятки років тощо. Росія, по-перше, вивела з енергетичної системи ЗАЕС – не забуваємо.

 

Це величезний обсяг мегават. Окрім того, вона завдала основних ударів по магістральній мережі. Тому стартові позиції гірші, але усвідомлення ризиків нині набагато краще», - зазначив радник голови ОП.

Що ж до самої війни, то вона, на думку Михайла Подоляка, триватиме ще 17 місяців. Тобто до 2025 року.

Це саме той час, який потрібен, аби знищити мобілізаційні ресурси РФ за умови, що США дадуть нам належну кількість АТАКАМСІВ та F-16

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень