«До повної ліквідації пройде ще багато часу»: показали, що наробив Шахед на Дубенщині (ФОТО/ВІДЕО)

Спецслужби показали уламки дрона

Цієї ночі Дубенщина зазнала атаки російськими дронами-камікадзе. Пожежа локалізована, продовжується горіння нафтопродуктів.

До повної ліквідації наслідків пройде ще багато часу.

— Звичайно, це збитки для економіки, адже на базі зберігалася значна кількість нафтопродуктів.

 

Хімічний та радіаційний фон в нормі. Евакуація населення застосовуватися не буде, - повідомив голова ОВА Віталій Коваль.

Обстріл нафтобази на Рівненщині – прокурори документують наслідки

За даними слідства, вночі 10 серпня 2023 року, окупанти завдали удару по території цивільної нафтобази у Дубенському районі. Попередньо, ворог застосував безпілотники «Герань-2». В результаті знищено резервуари з пальним нафтобази, виникла пожежа. Жертв - немає.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група, а також керівництво обласної прокуратури, Управління СБУ в Рівненській області та ГУ НП в області.

Наразі тривають необхідні слідчі дії. Прокурори та слідчі збирають докази, документують наслідки збройної агресії рф, також працюють співробітники ДСНС.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень