Ляшко телефонував до Луценка, аби запитати як списати дрон-камікадзе (ВІДЕО)

Олег Ляшко зараз воює на Харківському напрямку

Військовий та колишній нардеп Олег Ляшко звернувся до колишнього міністра внутрішніх справ та ексгенпрокурора Юрія Луценка за консультацією як списувати дрони-камікадзе.

Про це Луценко розказав у відеоінтервʼю «Главкому».

Олег Ляшко, який наразі воює на Харківському напрямку в 5 км від російського кордону, працює з БПЛА. Сьогодні він зателефонував із передової до Луценка, аби порадитися як провести акт списання дрона-камікадзе, адже армійська бухгалтерія їх не визнає за дрони.

— Тоді списуй як снаряди, це ж фактично літаючий снаряд, – відповів ексгенпрокурор. Проте і як снаряди це визнати не можуть, адже у них немає такої графи як «одноразовий дрон».

Луценко зауважив, що середня ланка військового керівництва зайнята паперовою роботою неприпустимо багато. Він навів приклад, що за втрачену батарейку з рації відбувається обов‘язкове службове розслідування. «Треба зняти пострадянський ідіотизм військової бюрократії», – наголосив колишній генпрокурор.

Він додав, що акти списання забирають у командира чимало часу, тож цю проблему слід вирішувати.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень