Роми з Закарпаття заробляють по 30 000 грн./міс. у м. Рівне: «Щас облєпіха пішла, рябіна, залізо» (ВІДЕО)

Табір над Устею біля теплотрас. Готуються до зими? (АК)

Зверніть увагу на велосипед справа (тут і далі скриншоти відео "Рівне 1")

«Не скігліть»: у Рівному, виявляється, можна цілком нормально заробити, збираючи «облєпіху, рябіну та залізо».

Принаймні, представникам ромської національності, які отаборилися понад Устею і вже місяць не дають нормально жити людям довкола, вдається таким чином «отримувати» по 5-ть мінімальних зарплат на місяць.

Вони самі про це розповідають у постановочному матеріалі від «Рівне-1».

 

Матеріалі покликаному довести нам, що люди «з виразними етнічними ознаками», «яких ніколи не садять», є такими ж громадянами України, як і всі інші.

 

Навіть кращими.

Наприклад, їм можна

  • Не вакцинуватися
  • Не платити податки
  • Не водити дітей до школи
  • Не дотримуватися правил санітарії

За все це до них приїжджають телекамери разом із представниками ґрантових структур і вимагають від влади міста забезпечити ромам з Закарпаття, які «чесною працею» зароблять собі в Рівному по 30 тисяч грн. на місяць або – квартири (під найм), або хоча би – біотуалети.

Цікаво, що самі успішні заробітчани з Закарпаття своїх облич не показують а на території їхнього табору ми при цьому не бачимо ні великих звалищ «облєпіхі» та «рябіни», ні гір «металобрухту».

Всього того – чим ці люди (за їх словами) щодня успішно заробляють по 1000, 2000, 3000 грн. у м. Рівне.

"Конституційний захисник" мешканців табору над Устею вимагає забезпечити цим людям "гідні умови". Цікаво велосипед праворуч -- його вкрали, чи купили за чесно зароблені "на облєпісі" гроші?

При цьому, на відео, все ж визнається, що поліція отримала вже 61 звернення від мешканців м. Рівне, які чомусь ніяк не можуть терпіти весь цей «облєпіховий шабаш» на сторожі якого гідно стоять захисники конституціного права в м. Рівне.

До речі, люди, які зверталися вже й у редакцію Радіо Трек, припускають, що вказані роми не дарма оселилися саме в тому місці над Устею. Мовляв,

Там трохи вище проходить теплотраса.

 

Напевно готуються до зими.

Червоний круг показує місце розташування Табору. Лінія -- приблизно там, де проходить теплотраса

Натомість «рябінові роми» запевняють, що через місяць вони поїдуть вже до себе на Закарпаття, де кажуть, що мають «доми» і також дуже непогано заробляють «на теплицях»

Ромські діти в Рівному, як виглядає, "збирають металолом" і зимою, і влітку

Єдине, що поки щорічний збір урожаю облєпіхи та рябіни в м Рівне ще не завершився, то вони все ж чекають від міського голови Олександра Третяка вирішення їхнього питання з винаймом квартир та … офіційним працевлаштуванням на нормальну зарплату.

Пряма мова:

«Роми поміняються… Я ставлю свою голову. Роми поміняються, якщо їх будуть брати на роботу. Якщо їм зарплату будуть давати нормальну», каже чоловік, який вже чесно заробляє з друзями по пару тисяч в день – кожен – на «облєпісі» та «рябіні» в Рівному.

Там ще багато цікавого в тому відео. Радимо подивитися

*АК -- авторська колонка. Всі думки -- авторські

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень