Рогалики з повидлом (РЕЦЕПТ)
Коли хочеться до чаю чогось домашнього, можна приготувати рогалики.
Інгредієнти:
- маргарин "Вершковий" - 200 г
- сметана - 200 г (20% жирності)
- цукор - 2-3 ст. л.
- борошно - 350 г
- сода - 1/2 ч. л.
- повидло - 150 г
- пудра цукрова
Маргарин розтопити на водяній бані. Розтоплений маргарин вилити в посудину, додати сметану і цукор. Все добре вимішати до однорідної маси.
Борошно просіяти, вимішати з содою і додати в посудину. Замісити некруте тісто. Тісто загорнути в поліетиленовий пакет і покласти в холодильник на 1 год.
Охолоджене тісто розділити на 6 рівних частин. З кожної частини розкачати круг товщиною приблизно 3 мм. Тісто розрізати на рівні трикутники, на край кожного трикутника викласти повидло і загорнути до середини.
Деко змастити олією і викласти рогалики. Деко з рогаликами помістити в розігріту до 180 °С духовку і випікати приблизно 30 хв.
Готові рогалики обмокати в пудрі або притрусити нею.
Смачного!
Джерело - smachno.in.ua
Фото - з мережі
Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4
Радіо Трек: НОВИНИ