Родичі полоненого рівнянина Миколи Карпюка – у столиці, – ЗМІ

Зустрічають батька та чоловіка з полону

Як повідомляє РБК-Україна, та ряд інших українських ЗМІ, у Києві

у Борисполі приземлився літак, на борту якого найімовірніше перебувають українці.

Найімовірніше, до України з російського полону повернулися 24 українські моряки, а також низка незаконно обвинувачених українців – Олег Сенцов, Павло Гриб, Микола Карпюк, Володимир Балух, Роман Сущенко, Олександр Кольченко, Станіслав Клих, Артур Панов та Олексій Сизонович.

Напередодні адвокат військовополонених моряків Микола Полозов підтвердив, що українці повертаються додому.

До Борисполя вже приїхали рідні полонених українців, повідомляє «24 канал». Серед них є дочка і сестра Олега Сенцова, близькі захоплених на Азові моряків, Станіслава Клиха, Володимира Балуха, Павла Гриба, Євгена Панова, рівнянина Миколи Карпюка, Олександра Кольченка.

Нагадаємо, під час революції Гідності рівнянин Микола Карпюк був одним з лідерів «Правого сектора». У березні 2014-го його затримали при в’їзді до Росії. Карпюка звинуватили в організації озброєної групи, яка нібито брала участь у чеченській війні. У травні 2016-го він був засуджений до 22,5 років ув’язнення. Російська правозахисна організація «Меморіал» визнала Миколу Карпюка разом зі Станіславом Клихом політв’язнями.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень