Депутати Рівненщини проситимуть за земляка у російській тюрмі Миколу Карпюка

Підготували звернення до Президента, Служби безпеки та Міністерства закордонних справ

У зверненні Рівненська обласна рада проситиме

вжити усіх можливих заходів для звільнення з полону країни-агресора громадського та політичного діяча, уродженця Рівненщини Миколи Карпюка.

Також у тексті звернення зазначається. що

Микола Карпюк – людина, яка зробила вагомий внесок у розвиток українського національного руху, демократії та боротьби за правду. Він був головою Рівненського осередку Української Національної Асамблеї. Микола Карпюк відіграв помітну роль у керівництві УНА-УНСО, був заступником голови політичної партії Українська Національна Асамблея Юрія Шухевича, яка згодом стала одним з ініціаторів створення руху «Правий сектор» та однойменної партії.Микола Карпюк відстоював інтереси народу, брав активну участь у Революції Гідності та все свідоме життя словом і ділом боровся за суверенну незалежну Україну.

 

Від земляків Миколи Карпюка про нього можна почути лише схвальні відгуки, адже він допоміг не одній людині у благих справах. Це людина честі та совісті, яку шляхом обману затримали спецслужби РФ, незаконно звинуватили у надуманому злочині та засудили до 22,5 року колонії суворого режиму.

Це звернення підготував депутат облради Микола Лобчук. Рівненська обласна рада розгляне його на одній з найближчих сесій. 

Нагадаємо, що Микола Карпюк - уродженець села Великий Житин Рівненського району. Вже чотири роки він пербуває у тюрмі в Росії.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень