Депутати Рівненщини проситимуть за земляка у російській тюрмі Миколу Карпюка

Підготували звернення до Президента, Служби безпеки та Міністерства закордонних справ

У зверненні Рівненська обласна рада проситиме

вжити усіх можливих заходів для звільнення з полону країни-агресора громадського та політичного діяча, уродженця Рівненщини Миколи Карпюка.

Також у тексті звернення зазначається. що

Микола Карпюк – людина, яка зробила вагомий внесок у розвиток українського національного руху, демократії та боротьби за правду. Він був головою Рівненського осередку Української Національної Асамблеї. Микола Карпюк відіграв помітну роль у керівництві УНА-УНСО, був заступником голови політичної партії Українська Національна Асамблея Юрія Шухевича, яка згодом стала одним з ініціаторів створення руху «Правий сектор» та однойменної партії.Микола Карпюк відстоював інтереси народу, брав активну участь у Революції Гідності та все свідоме життя словом і ділом боровся за суверенну незалежну Україну.

 

Від земляків Миколи Карпюка про нього можна почути лише схвальні відгуки, адже він допоміг не одній людині у благих справах. Це людина честі та совісті, яку шляхом обману затримали спецслужби РФ, незаконно звинуватили у надуманому злочині та засудили до 22,5 року колонії суворого режиму.

Це звернення підготував депутат облради Микола Лобчук. Рівненська обласна рада розгляне його на одній з найближчих сесій. 

Нагадаємо, що Микола Карпюк - уродженець села Великий Житин Рівненського району. Вже чотири роки він пербуває у тюрмі в Росії.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень