Чи треба вивішувати червоно-чорний прапор: думки рівнян

У соцмережі Фейсбук ця тема викликала активне обговорення

Ми писали про те, що депутати Рівненської облради Над будівлями Рівненщини хочуть бачити червоно-чорні прапори І збираються розглянути це питання на найближчій сесії.

Частина мешканців області сприйняла цю ідею з позитивом. Але більшість коментарів з цього приводу були іронічні. Ось вони:

Іван Шевчук Якось був у Польщі на спортивному заході. 700 людей з 5 країн. Жодних державних прапорів, гімнів чи політичних промов. Люди працюють, відпочивають,займаються спортом.

Дмитро Соломчук Прапор це добре, але краще подайте проект, щоб сміття вивезти з міста, ями нормально поремонтувати, розмітку якісну намалювати, а не на 2 місяці, клумби до ладу привести. А то загнали місто в повну з..ницю.

Татьяна Архипенко Провести тендер на пошиття / закупку, взяти по 15 грн., оформити по 1500 грн/шт. , сотні тисяч покласти в кишені...
Головне - переконливо повідомити, що це треба негайно, вже і зараз!

Користуючись нашим емоційним патріотичним піднесенням, під шумок проводиться безліч "законних" крадіжок державних коштів.

Natalia Pastuhova займіться роботою

Сергей Партас Очередной ход отвлечь людей от реальных проблем...

Andrew Zrist Знаю одну квартиру, там в свій час завжди висів червоний прапор і в свята, і в будні. Тепер завжди вісить державний. Просто, до речі.

Svyatoslav Klichuk якщо не допоможе, можна спробувати ще синьо-жовтий перевернути і повісити, якщо далі не поможе, можна ще щось придумати.

Павел Паксиватов Вулиці вже закінчились..

Ковалева Лариса А нащо вішати прапори, що, більше зайнятися нічим? В нас є прапор Украіни і немає чого обвішуватися іншими задля чого? В Європі, щоб вивісити прапор, треба неабиякий дозвіл. В Італії, наприклад, забороняється вивішувати прапор. Прапор Італіі та Регіону висить тільки на адміністративному будинку.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень