Екс-керівник партії Яроша на Рівненщині поскаржився, що його не пустили до чиновників

Зокрема на колегію облдержадміністрації, яка відбулася сьогодні

На колегії підсумовували роботу галузей господарського комплексу області за 2017 рік. 

Екс-голова Рівненського осередку партії «Державницька ініціатива Яроша» Роман Коваль, хоча не є чиновником обласної чи районної держадміністрації, вирішив потрапити на колегію. Але, каже, його туди не пустили.

Про це він написав у Фейсбук:

Роман Коваль 3 год · Заїхав в обласну державну адміністрацію і ох... . Всі підходи оточені поліцією.

 

Думав, що хтось замінував кабінет пана Муляренка, а виявилося, що сьогодні в закритому режимі проходить колегія обласної адміністрації. Наголошую... в закритому режимі. Причина - не допустити мене, щоб громада почула про те, що робиться в Вараші і не тільки.

 

Поліція хитає головами, все розуміє і відводить очі: "Романе, нам сказали вас не пускати." Повідомлення надійшло про те, що ми хочемо пікетувати обласну державну адміністрацію. Хочемо, але не сьогодні.

 

Пам'ятаєте, з чого почався майдан? Правильно, з того, що Яник "х.рив" всіх в тому числі громадськість і органи місцевого самоврядування..

 

Правильним шляхом ідете, товариші. Попутнього вітру вам в спину.

Нагадаємо, що після того, як за участю Романа Коваля сталася сутичка на сесії міськради у Вараші, його відсторонили від керівництва осередком "ДІЯ". 

А 24 січня Романа Коваля цілком позбавили повноважень голови осередку і виключили з організації.  Замість нього рівненську «ДІЯ» тимчасово очолила Людмила Дем’яник.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень