Опоблок «попросять» з Рівного

Направлять офіційне звернення

Висловити обурення проти агітаційного намету Опоблоку,  який вчора з’явився на майдані Незалежності, прийшов сьогодні на засідання міськвиконкому Рівного керівник Добровольчої ініціативи Яроша на Рівненщині Роман Коваль.

Він розповів, що якраз відправляв бійців на схід, коли йому зателефонували і повідомили про цей намет. Тож ярошівці підійшли до опоблоківців у наметі поспілкуватися.

Далі говорить Роман Коваль:

Коли запитали: «Хто вам дав дозвіл тут стояти?» - відповідь: «Ну, ми звернулися до міського голови».

 

Ну, невже не можете взяти на себе відповідальність?

 

Ви знаєте, мене душа болить за тих пацанів, які сьогодні стоять там, на передовій. Відправляється сьогодні авто з нашим комбатом, з пацанами на схід, а ті собі спокійно проводять тут агітацію.

 

Ця агітація закінчиться тим, що будуть горіти ваші будинки. Вони доведуть до громадянського конфлікту, який переросте у громадянську війну. І це робиться свідомо.

Міський голова Володимир Хомко попросив внести конкретні пропозиції щодо намету. Тож Роман Коваль запропонував міськвиконкому звернутися в суд за забороною агітації Опоблоку. Але юрист міськвиконкому пояснила, що заборонити суд може лише тоді, якщо звернення надійшло не у день встановлення намету, і коли є загроза людям. У протилежному разі заяву навіть не приймуть до розгляду.

Тому міський голова запропонував міськвиконкому просто звернутися до політсили з проханням не встановлювати намет. І його підтримали. 

Наші новини завжди можна знайти у Facebook та Telegram

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: політика
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень