Рівнянина-політв'язня в Росії Карпюка пропонують обміняти на російських ФСБшників

Таку пропозицію подав нардеп Ігор Мосійчук

Депутат Верховної Ради Ігор Мосійчук пропонує обміняти Миколу Карпюка, а також полоненого киянина Станіслава Клиха на затриманих російських військовослужбовців - контрактника Віктора Агєєва та полковника Валерія Гратова, співробітників ФСБ Аскара Кулуба та Володимира Кузнєцова.

Ігор Мосійчук написав про це у соцмережі Фейсбук:

Ігор Мосійчук Треба не обговорювати, а діяти! З цих затримань ми маємо здобути головну користь – нарешті, повернути додому наших хлопців, обмінявши їх на це московське сміття.

 

Вимагаю від президента Петра Порошека першочергово розглянути питання обміну затриманих росіян на наших полонених Станіслава Клиха та Миколу Карпюка. Вони перебувають в застінках російських катівень від самого початку збройної агресії, і чи не найбільше з усіх полонених піддаються жорстоким тортурам і тиску. Їх рідні і близькі благають про допомогу.

Ігор Мосійчук вважає, що не можна знехтувати нагодою повернути Клиха і Карпюка в Україну. І закликав негайно розпочати переговори щодо їх обміну.

Прошу зробити репост! Звертаюсь до колег парламентарів, журналістів, правозахисників, активістів та громадськості об'єднатись навколо цього питання і спільними зусиллями визволити українських патріотів з московського полону.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень