Роботу управління охорони здоров'я Рівненщини повністю перевірять вперше за десятиліття

Таким чином керівник управління відреагував на заяву народного депутата

Провести повний авдит управління охорони здоров'я у Рівненській області за останні 10 років запропонував голові ОДА керівник управління Юрій Осіпчук.

Про це повідомляють "Українські новини". Заяву очільник структурного підрозділу зробив під час апаратної наради у Рівненській ОДА у вівторок. 

Таким чином Осіпчук відреагував на заяву нардепа, представника Комітету ВРУ з питань аграрної і земельної політики Дмитра Соломчука, щодо зловживань у медичній галузі на Рівненещині. 

Підтримую ініціативу народного депутата, однак досить дивно, що мова йде виключно про аудит роботи управління лише за останні п’ять років, а тобто період після Революції Гідності. Якщо ж зловживання і мали місце, то найімовірніше, що в період  який був до цього.

 

Тому звернувся до голови Рівненської обласної державної адміністрації з проханням призначити проведення повного незалежного аудиту управління за останні десять років, що включає в себе період моєї роботи та п’ять років до цього, – зазначив Юрій Осіпчук.

Нагадаємо, що у ніч на 10 жовтня Осіпчуку начебто кинули гранату на подвір'я. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень