Робота виключно для українців: кому у Польщі пропонують великі зарплати

Наразі кількість відкрити вакансій б’є усі рекорди

Тимчасовий прихисток у Польщі знайшли понад 2 мільйони українців. Більшість з них готові повернутися додому за першої ліпшої нагоди. Та оскільки гроші на чужині закінчуються швидко, українці активно шукають роботу.

Наразі ринок праці сусідньої країни переформатували, і відкрили рекордну кількість вакансій саме для українців.

На сайтах з пошуку роботу є окремі рубрики «Робота для українців». Тут є вакансії де знання польської мови не є обов’язковим.

Наразі у Польщі шукають українських ІТ спеціалістів, їм пропонують доволі конкурентні зарплати.

Наприклад, Web-аналітик у Варшаві може отримувати на місяць 1400 євро (44 800 грн), зарплати QA Engineer стартують від 2000 євро (64 тис. грн).

Через брак кадрів багато роботи пропонують лікарям та медсестрам. Для українців цих спеціальностей спростили умови працевлаштування/ Документи, які підтверджують кваліфікацію, можна буде надати після завершення війни в Україні.

Зарплати лікарів тут коливаються від 1500 до 2000 євро (50-64 тис. грн), медсестри отримують 800-1000 євро, оклади анестезіологів можуть доходити до 4500 євро (144 000 грн) на місяць.

Чимало вакансій доступних у сфері дошкільної підготовки та догляду за дітьми й літніми людьми. Водії далекобійники, водії транспортних засобів та перевізники можуть також без проблем знайти собі роботу.

Представники творчих професій, таких як дизайнери, вебдизайнери, графіки, фотографи, також зможуть у Польщі знайти собі роботу. Вакансії на ці спеціальності також є.

Джерело: Today.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень