Рівнянин скоїв 10 крадіжок заради наркотиків

Оперативники затримали зловмисника, який обкрадав рівнян заради наркотиків.

Він зізнався у десяти скоєних майнових злочинах.

24-річний рівнянин вживає наркотичні засоби, він скоював на території області крадіжки із автомобілів та помешкань.

"На початку листопада торік, пошкодивши вікно вантажівки марки «Івеко» на вулиці Соборна обласного центру, молодик викрав із неї автомагнітолу та відеореєстратор. У січні 2016 року аналогічним способом із іншого авто цієї ж марки він викрав зарядний пристрій до акумулятора. З часом, проникнувши через вікно до будинку в районі Боярки, він викрав звідти електроінструменти, DVD програвач, а із квартир на вулиці Князя Володимира та Княгині Ольги — музичні колонки, електроінструменти, кабель", повідомляє Відділ комунікації Нацполіції Рівненщини.  

Правоохоронці встановили особу зловмисника та затримали 24-річного рівнянина, який зізнався у скоєнні зазначених кримінальних правопорушень та ще у п’яти майнових злочинах. Зловмисник пояснив, що викрадене вимінював собі на наркотичні речовини.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень