Уночі у Рівному вкрали два легковики

Автомобілі «FORD» та «Жигулі»

За добу в місті Рівне викрали два авта.

Сьогодні, 28 січня, близько другої години ночі правоохоронців повідомили, що вночі на вулиці Дем’янчука невідома особа незаконно заволоділа його автомобілем «FORD Escort», сірого кольору. Легковик 1988 року випуску з державним номерним знаком 32757РВ.

Цього ж дня, близько 7-ї години ранку на вулиці Буковинській власник також не виявив свого припаркованого в дворі будинку автомобіля «ВАЗ 2107» червоного кольору. «Жигулі» 1991 року випуску з державним номерним знаком 36792ВО.

Наразі працівники поліції проводять оперативні та розшукові заходи та звертаються до всіх, хто володіє будь-якою інформацією щодо можливого місця перебування вказаних транспортних засобів, повідомити на спецлінію «102».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень