Рівняни з Єгипту знову повернулися у Київ

Щоправда, їх літаком таки доправлять у Рівне

Рівняни вкотре не змогли без перешкод дістатися з місця відпочинку до Рівного. Як нам стало відомо, літак посадили у Києві. Це рішення, зважаючи на попередження синоптиків, ухвалив екіпаж літака.

Про це на своїй сторінці написала рівнянка Ірина Боровікова. (Ірина була героїнею нашої рубрики "Красуня дня")

Як розповів нам директор рівненського аеропорту Ігор Насинюк, в аеропорту «Бориспіль» сьогодні змінили екіпаж літака, і вже інший пілот доправить пасажирів у Рівне.  Ми запитали у Ігоря Насинюка, у чому причина такого рішення, і чи не вважає він такі дії спрямованими на перешкоджання роботи аеропорту у Рівному:

З однієї сторони і таке пояснення, а з іншої, ситуація залежить від командира екіпажу. Чого вони його міняють? Сів літак у "Борисполі", міняють екіпаж і летить до нас. Уже залежить від компанії, від пілотів у компанії. Отака у нас компанія ...хороша. У Борисполі, зізвонювався із "Борисполем", там хуртовина, - каже Ігор Насинюк. 

Отож, літак із Шарм-ель-Шейху, після зміни екіпажу у Борисполі вже після 15 години має сісти у Рівному. За словами Ігоря Насинюка, аеропорт повністю готовий зустрічати літак, злітна смуга розчищена.

Відповідно, туристи з Рівного таки відправляться на відпочинок до єгипетського Шарму, ближче до вечора. 

До слова, наприкінці листопада, літак уже відмовився сідати у Рівному через погану погоду.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень