Рівняни просять, аби маршрутки курсували до опівночі

Адже дістатися кудись після 10-ї вечора – ціла проблема

Петиція під назвою «Подовжити час руху громадського транспорту до 24:00» днями з’явилася на сайті Рівнеради.

Автор звернення, рівнянин Роман Марков, нарікає на графік руху громадського транспорту в місті після 22:00 і просить міську владу посприяти у вирішенні цього питання. Адже більшість маршруток курсують лише до 10-ї вечора. Крім того, є напрямки, які не обслуговуються маршрутниками вже після 8-ї вечора:

Є напрямки, які не так давно приєднали до Рівного, але їх інфраструктура досі не обслуговується належним чином. До прикладу, такі вулиці як Новодвірська, Корнинська, район колишнього села Тинне, напрямок Бармаків - куди після 20.00 дістатися громадським транспортом практично неможливо.

 

Додам, що напрямок так званого району «Агропереробки» взагалі не обслуговується громадським транспортом, - йдеться у петиції.

У зв’язку з цим Рівненську міську раду спільно з міським управлінням транспорту просять посприяти подовженню графіків руху громадського транспорту за основними напрямками до опівночі.

Крім цього, розробити нові маршрути громадського транспорту за напрямками, які не обслуговуються, і провести тендери щодо цих маршрутів, а також переглянути схеми руху функціонуючих транспортних маршрутів та оптимізувати їх до потреб мешканців міста.

Підтримати петицію можна до 25 серпня на сайті міськради.

Додамо, що з 14 липня «нічний» тролейбус у Рівному тимчасово не курсуватиме. А ще нагадаємо, що до кінця року у місті мають суттєво скоротити кількість маршруток.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень