Рівняни потрапили на п’єдестал Золотого Шолома у Чехії (ФОТОРЕПОРТАЖ)

З прапором України

Днями спідвейні вболівальники з Рівного відвідали один з найстаріших спідвейних турнірів Європи в місті Пардубіце (Чехія).


71. Zlatá přilba města Pardubic вже стала історією... Унікальний турнір, який ось вже 90 років дивує і вражає присутніх на стадіоні й ще сотні тисяч тих, хто дивиться його з екранів своїх телевізорів.


Трофей, який цього року був ідентичною копією минулого за виключенням тільки гравіювання дати й номеру турніру. А загалом Пшилб з таким дизайном тепер вже три в історії: перша з 1929 року, 2018 і тепер вже 2019 року.

Цьогорічний переможець австралієць Jason Doyle став першим гонщиком з 2001 року, кому вдалося двічі поспіль виграти «Злату Пшилбу». Срібний призер Andžejs Lebedevs став першим латвійським гонщиком за всю історію турніру, якому вдалося піднятися на п'єдестал пошани. Patryk Dudek підтримав традицію, яку сам встановив: в усіх Пшилбах, де він виступав, він незмінно їхав у Великому фіналі. Цього разу вийшло ще піднятися на подіум, але це далеко не межа для амбітного польського майстра... І вже легендарний старт-маршал турніру Jaroslaw Kocek, для якого це вже 15-та за ліком «Злата Пшилба».

На жаль українських спортсменів цього року на турнірі не було.

Рівняни президенту турніру Evžen Erban презентували картину де зображений логотип цьогорічних змагань «90 років від першого старту (1929-2019)». 



Усі фото у публікації — Андрій Деркач (Andrii Derkach)

Матеріал — Сергій Уманцев (Sergei Umantsev).

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень