Кращі спідвеїсти «Локомотива» та «Ванди» закриватимуть «чорний» сезон у Рівному

Лідери клубів І-ї та ІІ-ї Польських Ліг завітають на заключну гонку спідвейного сезону у Рівному.

Фото - Радіо Трек

У неділю, 29 вересня. на рівнян очікує міжнародний турнір на «Кубок Закриття Сезону», в якому стартуватимуть гонщики з Чехії, Польщі, Латвії та України.

Участь у гонці вже підтвердили відомі майстри гаревих перегонів, а саме:

Кястас Пуоджукс та Олег Михайлов (обидва представляють клуб «Локомотив» з Даугавпілса (Латвія) у І-й Польській Лізі), улюбленець рівнян, діючий гонщик та тренер Станіслав Бужа («Ванда» з Кракова (Польща), ІІ-а Польська Ліга), дворазовий чемпіон Польщі серед юніорів, призер комнадних чемпіонатів Європи та світу у складі збірної Польщі серед юніорів Даніель Качмарек (представник «Унії» з Тарнува у І-й Польській Лізі), який беззаперечно може стати зіркою турніру.

Тривають перемовини з польськими спортсменами Патріком Войдило («Спарта» Вроцлав (Польща), Польська Екстраліга), Бартеком Ковальські, Томашом Орватом та Павелом Месьонцем, а також латвійцями Даніїлом Колодінскім та Річардсом Ансвіесулісом.

Серед українців мають стартувати Марко Левішин, Станіслав Мельничук, Віталій Лисак, Андрій Кобрін, Назар Федорчук та Андрій Розалюк.

У разі відсутності можливості стартів одного з вищевказаних гонщиків у турнірі візьмуть участь Павло Бонарчук та Дмитро Мостовик.

До кінця тижня рішення про виступ у Рівному має прийняти й найсильніший гонщик України Андрій Карпов.

Змагання проходитимуть за кубковою системою: 12 заїздів + 2 півфінали + Великий Фінал.

В перервах між заїздами стартуватимуть учні дитячо-юнацької секції ім. Віктора Чайки при Рівненському міському спортивно-технічному клубі.Також відбудуться показові виступи мотокросменів.

Окрім власне визначення переможців заключних змагань у спортивному сезоні 2019-го року відбудеться заїзд на честь 15-річного ювілею прийняття Республіки Польща до ЄвроСоюзу.

Початок гонки – 16:20.

Вартість квитків: 120 грн. - дорослий, 60 грн. - дитячий (віком від 6 до 12 років).

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень