Рівняни отримали нагороди за збереження енергії

Зокрема, призи та відзнаки отримали рівненські школярі

21 вересня відбулося нагородження призерів конкурсів малюнків, відеоконкурсу «Енергозбереження – це просто»,  творчого конкурсу «Мій ЕКОдім» та виставки «Друге життя побутових відходів». Нагородження пройшло у рамках проведення Днів сталої енергії у Рівному, організаторами яких стали Рівненська міська рада, Громадянська мережа «ОПОРА» та Екоклуб.

Участь у конкурсах брали школярі рівненських навчальних закладів. У своїх роботах учні продемонстрували як зберігають енергоресурси, надали поради з енергоощадження та показали своє бачення нового енергетичного майбутнього. Кожен намагався довести, що екологічність та енергозбереження – у тренді.

Міський голова Рівного Володимир Хомко вручив Подяки за популяризацію охорони навколишнього середовища й енергозбереження, а також активну участь у проведенні Днів сталої енергії.  Окрім цього, переможці отримали  цінні призи: флешки, чашки, екоторбинки, екологічні та  історичні книги.

Переможцем конкурсу відеороликів «Енергозбереження – це просто» стала Стоєва Ірина, учениця 11 класу Рівненської гуманітарної гімназії. У номінації  «Глядацькі симпатії» за найбільшу кількість вподобань  у групах в соцмережах перемогла Стельмах Марія, учениця 8 класу Рівненської спеціалізованої школи №15. За найоригінальніше відео перемогу отримала Мартинюк Софія, учениця 5 класу Рівненської гуманітарної гімназії. Інші учасники нагороджені призами за активну участь у конкурсі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень