Міський голова видав розпорядження щодо військового обліку

Розпорядження міського голови Рівного "Про виконання невідкладних заходів щодо уточнення військового обліку військовозобов’язаних, транспортних засобів національної економіки України з Рівненським об’єднаним міським військовим комісаріатом"

РІВНЕНСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

08.09.2015                                        м. Рівне                      №_640-р

 

Про виконання невідкладних заходів

щодо уточнення військового обліку

військовозобов’язаних, транспортних

засобів національної економіки України

з Рівненським об’єднаним міським військовим

комісаріатом

Відповідно до Законів України "Про військовий обов’язок і військову службу", "Про мобілізаційну підготовку і мобілізацію", наказу Міністра оборони України від 15.12.2010 № 660 зареєстрованого у Міністерстві юстиції 12.03.2011 за № 308/19046 та з метою своєчасного, організованого проведення мобілізації людських і транспортних ресурсів на території міста Рівного:

1. Керівникам підприємств, установ, організації незалежно від підпорядкування і форм власності в термін до 18.09.2015 надати до військового комісаріату письмово та на електронних носіях у форматі «Word» або «Excel»:

1.1 Список керівного складу підприємства згідно з додатком 1;

1.2 Список військовозобов’язаних (призовників), які працюють (навчаються) згідно з додатком 2;

1.3 Список військовозобов’язаних (призовників), які перебувають на військовому обліку і працюють (навчаються) згідно з додатком 3;

В графі "примітка"  зазначати чи потребує призначення на цю посаду довготривалої підготовки, чи має військовозобов'язаний право на відстрочку згідно з ст.23 Закону України "Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію" (наприклад: 3 дітей, догляд за інвалідом і т.д.) та надати копії підтверджуючих документів.

Сумарна кількість військовозобов’язаних, які потребують довготривалої підготовки та залишення на підприємстві, військовозобов'язаних, які мають право на відстрочку згідно з ст.23 Закону України "Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію" не повинна перевищувати 50-60% від кількості працюючих на підприємстві.

1.4 Відомість про наявність і технічний стан транспортних засобів і техніки, а також про громадян, які працюють на підприємстві на таких транспортних засобах і техніці, згідно з п.15 постанови Кабінету Міністрів України від 17.06.2015 № 405 згідно з додатком 4.

2. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

Міський голова                                                   В. Хомко

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень