Рівняни незадоволені роботою місцевих чиновників (ФОТО)

У місті – надто багато проблем

Щодня до волонтерів та громадських активістів «Рівне Разом» звертаються рівняни, аби розповісти про повсякденні проблеми, які досі не може вирішити місцева влада. Активісти спілкуються з рівнянами у громадській приймальні, біля наметів «Рівне Разом» та на зустрічах із мешканцями у дворах багатоквартирних будинків.

Серед основних проблем, які хвилюють рівнян - бездіяльність місцевих чиновників, неефективна робота комунальних підприємств і забруднення озера Басів Кут та річки Устя. Однак найбільшою проблемою вони вважають завантаженість доріг міста, затори і власне сам стан доріг.

Зазначають, що останніми роками дороги не ремонтують належним чином. Зокрема, міст на вулиці Соборній вже давно потребує капітального ремонту, адже має купу провалів та дірок.

Ви подивіться на ці ями та горби на дорогах. А міст наш центральний, на Соборній. Там пішоходам страшно ходити, то за автомобілі я взагалі мовчу. Якби ви пройшлися під мостом знизу, ви побачили б як ШЕУ латає ті дірки. Потрібен капітальний ремонт, а місцева влада з цим чомусь зволікає. Не хочеться, аби одного дня ми прокинулися з новиною про обвал мосту, - зазначає рівнянка Інна.

Ще однією гострою проблемою для нашого міста є тарифне питання. Адже цифри у платіжках продовжують рости, попри не надто високі зарплати і пенсії. Наскільки підвищення комунальних платежів є виправданим - питання риторичне.

Я от в себе вдома старався все зробити так, щоб якомога більше зекономити. Я утеплив вікна, встановив нові двері, на батареї крани поставив. На газ - нову автоматику встановив. І що? Думав зекономлю і ще утеплю стіни. А як отримав платіжки, то я скоріше зекономив чиновникам, ніж собі, - поділився своєю історією рівнянин Сергій.

Серед болючих проблем рівняни виділяють ще освітлення вулиць, доведення до ладу прибудинкових територій та роботу громадського транспорту.

Я вже й забув, коли місцеві комунальники хоча б щось зробили нормально. Якщо щось і зроблять, то залишать після себе купу сміття чи то перевернуту землю. Нема якісної роботи, там, де вона має бути - ми бачимо просто понівечені території. От три тижні тому розрили яму і кинули. А вчора тільки вирішили таки закопати це все. Подивіться, що залишилось після них. Це нормально? - скаржиться рівнянка Валентина.

Така кількість проблем просто не може бути у місті, в якому влада турбується про містян, вважає Віктор Шакирзян, лідер партії «Рівне Разом». Він зазначає, що:

Кожен з нас хоче жити у чистому, красивому та приведеному до ладу місті. До нашої приймальні щодня звертаються рівняни, які постійно наголошують, що місцеві чиновники не хочуть приводити до ладу наше місто. Вони просто не реагують на звернення людей.

 

То, якщо ні депутати, ні чиновники нічого не роблять, може варто їх замінити? Хай на їхнє місце прийдуть ті люди, яким справді болить, які хочуть зробити наше місто красивим, охайним, приведеним у порядок, безпечним для дітей та комфортним.

* політична агітація

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень