Рівняни матимуть гарячу воду ще кілька тижнів - Хомко

А саме - до кінця травня - повідомив міський голова Рівного

Гаряча вода у Рівному буде до кінця травня. Далі гаряче водопостачання в обласному центрі буде припинено – повідомив міський голова Рівного Володимир Хомко

 

Ми плануємо подавати воду до моменту, доки діти не підуть на канікули. Потім ставимо все місто на ремонти – дуже багато хочемо зробити ремонтів тепломереж в цьому році. І після ремонту знову відновити подальшу подачу гарячої води. Не в листопаді, як завжди, а після завершення всіх ремонтів. Це буде влітку.

Водночас Володимир Хомко зауважив, що це плани, отож, ґарантувати, що вони справдяться не може. І як ілюстрацію нестабільності називає те, що вартість газу для теплопостачальних підприємств зросла з 1 травня. А ось вартість послуг тепловиків підніметься з 1 липня. Хто покриватиме різницю в тарифі – невідомо - нарікає міський голова

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень