У Рівному стартувала спартакіада «Заграва – 2016» (ФОТО)

Сьогодні, на території одної із військових частин Рівненського гарнізону стартував міський етап Загальнодержавної спартакіади серед допризовної молоді «Заграва – 2016».

У змаганнях зі стройової підготовки, споряджання магазинів автомату АК-45 набоями та підтягуванні на перекладині візьмуть участь 165 юнаків і дівчат з рівненських шкіл.

Кожен навчальний заклад представляє команда з п'яти учнів, передає підполковник Регіонального медіа-центру МО України Віктор Шубец.

Проведення занять на території військового містечка сплановано невипадково. Адже саме тут школярі, як ніде проявляють дисциплінованість та вміння працювати в команді. Вразив суддів і завзятий підхід у підборі військового одягу серед учасників, його оздоблення елементами патріотичного змісту.

За підсумком першого етапу змагань, вже цього тижня, переможці стрілятимуть із малокаліберної гвинтівки та метатимуть ручні наступальні гранати РГД-5, щоб представляти Рівненську область на рівні держави.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень