Рівнянка викликала патрульних, адже побачила, як водій п'є за кермом

Чоловік відмовився проходити огляд

42-річна рівнянка запідозрила водія автомобіля MITSUBISHI LANCER, що той їздить за кермом напідпитку, та викликала поліцейських. Інцидент стався напередодні ввечері на заправці, що на вулиці Старицького в Рівному. Про це повідомляє Патрульна поліція Рівного на своїй сторінці у ФБ: . 

За кілька хвилин жінка побачила, як водій, не ховаючись, вживав алкогольні напої та після того повернувся за кермо, і точно вказала патрульним по телефону напрям руху автівки. Але, на щастя, далеко заїхати він не встиг.

Охопонці порядку зупинили вказаний транспортний засіб неподалік на вулиці Соборній. Водію запропонували пройти огляд на стан сп'яніння на місці зупинки та такий самий огляд в медзакладі, однак він відмовився в присутності 2-х свідків.

На порушника склали протокол за керування в стані сп'яніння. Всього за добу патрульні склали 8 таких протоколів, 6 з них - за перебування за кермом в стані наркотичного сп'яніння.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень