19-річного стрільця з бурштинового села на Рівненщині взяли під варту (ФОТО)

Він зі ще одним односельчанином поранив з вогнепальної зброї двох людей з сусіднього села

Про цю стрілянину сайт Радіо Трек повідомляв у публікаціях На Рівненщині стріляли через бурштин, в тому числі і в брата секретаря Бориспільської міськради та Сільські війни в Каноничах: поліцейські спіймали одного зі зловмисників

Про те, як вчора у Володимирнецькому районному суді стрілку обирали запобіжний захід, у соцмережі Фейсбук написав депутат Рівненської облради Володимир Ковальчук:

...вчора навколо суду зібралися обурені жителі Каноничів. Вони були налаштовані рішуче, прагнучи справедливого суду. Коли підсудного вели до будівлі під вартою, лунали крики «Ганьба!». Зрозуміло, що громада прагнула, аби зловмисника лишили під вартою. Адже з-під домашнього арешту дуже легко втекти, що той, вочевидь, і зробив би.

 


Тож після півгодинного розгляду суддя Іванків винесла таке рішення: підозрюваного взяти під варту на період до 60 днів до розгляду справи по суті.

За словами Володимира Ковальчука, насправді стрілків було двоє, проте затриманий вирішив взяти всю провину за злочин на себе, тому сказав, що стріляв він один. 

...під час засідання обвинувачуваний вигадував різні нісенітниці, намагаючись пояснити, чому він це скоїв. Зрозуміло, що прагнув пом’якшити статтю, за якою його обвинувачують. Але, згідно з вироком суду, наразі він таки залишився під вартою. Отже, тепер справа за слідчими. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень