У Рівному знайшли підозрюваного у вбивстві чоловіка, чий труп лежав голим на Київській

Загиблий захлинувся кров'ю

У Рівному поліцейські розшукали зловмисника, причетного до смерті чоловіка. Ним виявися 37-річний житель обласного центру, який нині перебуває під домашнім арештом. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції у Рівненській області.

Нагадаємо, чоловіка без ознак життя виявили 14 червня неподалік будинку на вулиці Київська. Відповідно до лікарського свідоцтва смерть чоловіка настала внаслідок аспірації кров’ю. Кровотеча виникла через перелом кісток носа.

Відомо, що загиблий проживав разом із сім’єю сестри та, зі слів рідних, допомагав їм по господарству.

У ході досудового розслідування правоохоронці встановили, що напередодні трагедії, 13 червня, 30-річний рівнянин познайомився із 33-річною жінкою, до яких згодом приєднався її співмешканець. 

 

Під час розпивання спиртних напоїв поблизу житлового будинку на вулиці Київська між ними виник конфлікт на ґрунті ревнощів. У результаті суперечки 37-річний рівнянин спричинив тілесні ушкодження своєму новому знайомому.

Наразі чоловікові повідомили про підозру. Судом йому обрано міру запобіжного заходу у виді домашнього арешту. Раніше зловмисник уже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення злочину проти життя та здоров’я особи.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень