Рівнянка віддала шахраям 2400 гривень

А двоє пенсіонерів «розкусили» аферу

Учора, 6 квітня, до 64-річної рівнянки на мобільний зателефонував невідомий чоловік із прихованого номеру та представився її сином. Чоловік повідомив, що потрапив у дорожньо-транспортну пригоду і йому потрібні гроші. Пенсіонерка перерахувала 2400 гривень, після чого дізналась, що з її сином усе гаразд.

А от 85-річна пенсіонерка з Корця, отримавши дзвінок від псевдо-слідчого, який повідомив, що затримав її сина, відразу зрозуміла, що її намагаються ошукати. Жінка відразу зв’язалася із сином та гроші перераховувати відмовилась.

Разом з тим, 65-річному жителю Кузнецовська зателефонував невідомий та представився майором поліції. Аферист повідомив, що його донька затримана в поліції і для уникнення відповідальності необхідно перерахувати п’ять тисяч гривень. Пенсіонер відразу повідомив правоохоронцям.

Про це стало відомо з Відділу комунікації ГУНП в Рівненській області.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень