Рівнянка інвестувала 35 тисяч доларів у британську компанію, зареєстровану на хмельницькому ринку

Впродовж двох років вона вкладала гроші у компанію «Helix Capital Investment»

Масштабна фінансова піраміда, яка під прикриттям Британської інвестиційної компанії виманила в українців понад три мільйони гривень, дісталася і до Рівного. Серед більше трьох десятків ошуканих по всій Україні інвесторів компанії «Helix Capital Investment», опинилася 30-річна рівнянка, про що повідомила до поліції, розповідає прес-офіцер Нацполіції Рівненщини Ольга Ангелова:

- Жінка упродовж двох років перераховувала гроші на рахунки фінансової установи, вкладаючи кошти в різні інвестиційні проекти та отримуючи за це дивіденди. Загальна сума її особистих капіталовкладень становить понад 35 тисяч доларів США.

За даними правоохоронців, домен, нібито, британської компанії насправді був зареєстрований на хмельницькому ринку.

У поле зору правоохоронців «Helix Capital Investment» потрапила ще на початку року. І за неї взялася тернопільська поліція. Але на той час ще жодних звернень від громадян з приводу шахрайських дій «Хеліксу» не було, тож правоохоронці проводили негласні слідчі дії.

Перші скарги від обдурених клієнтів почали надходити влітку. Станом на 1 грудня тернопільсі правоохоронці прийняли заяви від сімнадцяти потерпілих, які оцінили збитки майже в три мільйони гривень.

7 грудня тернопільські поліцейські затримали керівників фінансової піраміди. У них вилучили автомобілі, арештували близько 30-ти рахунків, квартири, будинки та цінні речі.

Наразі керівник піраміди вніс 5 мільйонів застави і вийшов на волю. Він знаходитиметься під домашнім арештом. Двоє інших учасників перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Відтоді до поліції масово почали звертатися ошукані вкладники.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень