Рівнянка, яка професійно займається кікбоксингом WAKO, підняла український стяг у Бірмінгемі

Вихованка Романа Кроль «взяла» бронзу Всесвітніх ігор

Аліна Мартинюк після бронзового фіналу. Фото з мережі.
Аліна Мартинюк після бронзового фіналу. Фото з мережі.

Рівнянка Аліна Мартинюк здобула бронзову медаль у змаганнях із кікбоксингу WAKO  на Всесвітніх іграх-2022. Змагання тривають в американському Бірмінгемі.

У бронзовому фіналі українка перемогла бельгійку Гелен Коннар (2:1) у ваговій категорії 60 кг. 

Нагадаємо, що цьогоріч у березні Аліна Мартинюк поїхала до Польщі, аби там безпечно й ефективно тренуватися перед Всесвітніми іграми.  Її тренер, чемпіон світу з кікбоксингу WAKO Роман Кроль відправив вихованку у Гданськ на підготовку, а сам поповнив лави ЗСУ.

Нагадаємо, Аліна Мартинюк - восьмиразова чемпіонка України кікбоксингу WAKO. Вона виборювала «золото» кількох World cup WAKO, в її активі 4 золотих нагороди на European cup.

До слова, напередодні, 14 липня, у сьомий день Всесвітніх ігор, бронзову медаль Україні принесла Дарина Іванова. Після семи змагальних днів у збірної України - 28 медалей (9-7-13).

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень