Серед спортсменів олімпійського кікбоксингу WAKO обрали кращих. Рівняни - на п'єдесталі 

В Одесі, попри пандемію, провели масштабні змагання

Чемпіонат України з олімпійського кікбоксингу WAKO тривав з 28 по 31 жовтня в Одесі. Понад 1400 учасників зі 100 клубів з усієї України. 

 - Сумарний золотий залік Рівненщини на ЧУ з кікбоксингу WAKO в м.Одеса - 22 медалі. Їх завоювали спортсмени з СК «Праджат», ДЮСШ м. Здолбунів, Рівненська ДЮСШ 5 та «Будокан», а також «Ліга Чемпіонів FCLC».

 

Окрім 22-ох медалей спортсмени вибороли й інші нагороди,  - повідомив керівник міської федерації кікбоксингу WAKO Роман Кроль. 

Нагадаємо, 20 липня 2021 року на 138-й сесії Міжнародного олімпійського комітету (МОК) в японському Токіо кікбоксинг WAKO одноголосно визнали олімпійським видом спорту. Окрім кікбоксингу WAKO, офіційне визнання від МОК отримали таїландський бокс Муей-тай, самбо, лакрос, айсшток та чирлідинг. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень