Україна – 2-га серед 45-ти країн. Рівненські кікбоксери, у складі збірної, відзначились на Кубку світу

Можна вітати вихованців клубу «Ліга Чемпіонів FCLC» та ДЮСШ 5

Рівненські кікбоксери привезли нагороди з Кубка світу з кікбоксингу WAKO. Про це повідомили у клубах «Ліга Чемпіонів FCLC» та «Праджат». Кубок світу тривав у Будапешті в Угорщині. Про результати вихованців клубу «Ліга Чемпіонів FCLC» та ДЮСШ 5 розповів Суспільному керівник клубу, тренер Роман Кроль.

- Серед дорослих бронзова медаль в Аліни Мартинюк, яка провела два поєдинки в дисципліні К-1, у ваговій категорії до 60 кг.

 

Старші юніори – це бійці 17-18 років, Владислав Орел та Дмитро Леоновець провели два поєдинки в лоу-кік, у віковій категорії до 63,5 кг та до 67 кг й стали чемпіонами Кубку світу – 2021.

 

Зазначу, що Дмитро Леоновець фінальний бій виграв у чинного чемпіона світу з Греції, – повідомив Роман Кроль.

Він зазначив, що серед досвідчених спортсменів – володарів чорних поясів, бронзу здобув Михайло Івтушок, який змагався у розділі кік-лайт. У ваговій категорії до 47 кг він провів шість поєдинків. Готували атлетів тренери Роман Кроль та Іван Хащівський.

Українська команда здобула друге місце серед 45 країн учасниць в медальному заліку на Кубку, повідомили у спортивному просторі «Праджат».

- Ілона Сімонович здобула бронзову медаль серед старших юначок.

 

Олексій Пашков виборов бронзову медаль Кубку серед дорослих.

 

Він виграв два поєдинки, але поступився у півфіналі.

 

Також виконав норматив Майстра спорту України з кікбоксингу, – повідомили у «Праджаті».

Дві золоті медалі у поєдинках за кольорові пояси здобув Денис Стюпко. Михайло Пашков став переможцем Кубку світу серед юніорів. Готував до виїзду спортсменів тренер Іван Нечипорук. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень