Рівняни вимагають владу втрутитися у роботу сімейних лікарів (ПЕТИЦІЯ)

Збір підписів триває до кінця жовтня

На сайті міської ради з’явилися дві петиції, які стосуються роботи сімейних лікарів у ЦПМСД міста. Обидва звернення зареєстрував Ігор Кир'янчук. Він просить владу міста зобов'язати лікарів проводити обов’язковий медогляд пацієнтів перед щепленням, а у разі негативних наслідків щеплення, притягувати лікаря до відповідальності:

Необхідно зобов'язати сімейних лікарів міста Рівного проводити медичний огляд своїх пацієнтів перед можливим вакцинуванням. Завдяки такому підходу вдасться уникнути можливих ускладнень зі здоров'ям внаслідок вакцинації.

 

У разі,  якщо в пацієнта почалися проблеми зі здоров'ям після прийняття вакцини, а сімейний лікар не попередив про можливі наслідки, притягувати таких «фахівців» до відповідальності, - йдеться у петиції.

Інше звернення стосується оприлюднення біографій сімейних лікарів. На думку автора петиції це б допомогло потенційним пацієнтам краще дізнатися про лікаря, з яким він укладає угоду:

Необхідно, щоб сайт Healthy та медичні заклади міста Рівного, в яких можна укласти декларацію із сімейним лікарем,  подавали повну та точну біографію сімейного лікаря.

 

Медзаклади та сайт подають неповну та, відповідно, недосконалу інформацію - лише фото, лікарську категорію та кількість років стажу. Як пацієнт, дивлячись на фото, має зрозуміти, кого йому обрати? Завдяки публікації біографії сімейного лікаря пацієнту буде легше зрозуміти, кого йому вибрати для майбутньої співпраці.

Підтримати обидві петиції можна на сайті міської ради.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень