Сімейні лікарі переїхали з міської лікарні в ЦПМСД «Центральний»

Як написали в управлінні охорони здоров'я «їх було територіально переміщено»

Амбулаторії № 5 та № 7 Центру ПМСД «Центральний» м.Рівне переїжджають із вулиці Карнаухова на вулицю Драгоманова.

Сімейні лікарі «Центрального», які працювали до цього часу на території Рівненської міської лікарні, перейдуть працювати в оновлені кабінети на Драгоманова, повідомляють на Фейсбук-сторінці управління охорони здоров'я. 

17.05.2021 сімейні лікарі, що проводили прийом пацієнтів в приміщенні Рівненської центральної міської лікарні за адресою М. Карнаухова, 25-а, м. Рівне, розпочнуть свій перший робочий день у нових кабінетах «Центру ПМСД «Центральний», що по вул.Драгоманова, 7, м. Рівне.

Площі, які використовували досі для прийому пацієнтів у міській лікарні, ЦПМСД орендував. У зв’язку із завершенням ремонтних робіт кабінетів для прийому лікарями по вул. Драгоманова, 7 - сімейних лікарів перевели із Карнаухова на Драгоманова.

Для запису до лікарів і деталями потрібно звертатися у реєстратуру ЦПМСД «Центральний» за контактним номером: (067) 819 16 90.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень