Рівняни мовчки проковтнуть подорожчання проїзду? Результати громадського обговорення

Що кажуть в управлінні транспорту

У червні міське управління транспорту оприлюднило проєкт рішення щодо підняття тарифів у Рівному до 14 гривень у маршрутках та до 10 гривень у тролейбусах.

У повідомленнях на сайті міської ради та в газеті 7 Днів управління транспорту залишало контакти для містян, які могли висловити свою незгоду чи надати інші пропозиції. Втім, за місяць надійшов лише один лист.

Викликає сумніви, чи адекватна людина надіслала той лист, адже крім нецензурної лайки там не було жодного слова.

 

Більше на адресу управління не надходило жодного зауваження, заперечення чи пропозиції…

 

Хоча ми бачили, що сюжети були й на телебаченні, у місцевих ЗМІ та на радіо. Тобто рівняни знали про проєкти рішення про підняття вартості проїзду, але до нас ніхто не звернувся, - розповіла в.о. начальника управління транспорту Наталія Провоторова.

Тобто крім обурення у соцмережах на реальний контакт з управлінням транспорту не наважився ніхто.

Низька активність рівнян може бути спричинена невдало організованою інформаційною кампанією. Крім того, мало хто готовий писати офіційний лист в управління. Якби обговорення організували простіше – наприклад, в соцмережах – очевидно, що учасників було б багато. 

Нагадаємо, виконком вже двічі відтерміновував голосування за подорожчання проїзду. Наступного тижня відбудеться позачергове засідання, тож ймовірно про квитки у транспорті говоритимуть там.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень