Рівнянам, які мерзли у квартирах через п’яних кочегарів, обіцяють відшкодувати витрати

Компанія-орендар котельні оприлюднила офіційний коментар

Нагадаємо. як уже повідомляло Радіо Трек, двох працівників котельні, що на вулиці О. Олеся, звільнили через порушення трудової дисципліни. Адже коли температура повітря на вулиці була близько 14 морозу вдень, у помешканнях рівнян температура не перевищувала 10-ти градусів тепла. Люди не витримали холоду і з поліцією пішли у котельню, аби з’ясувати причини таких низьких температур. Як виявилося, там кочегари відпочивали у стані алкогольного сп’яніння.

Як йдеться в офіційному коментарі групи компаній «Укртепло», який прислали на пошту Радіо Трек, за ті дні, коли споживачі отримували послуги не в повному обсязі, буде проведено перерахунок. Далі подаємо коментар без змін:

 

Від імені всього колективу групи компаній перепрошуємо за прикрий інцидент, який стався на котельні у м. Рівне.

Двоє працівників, які порушили трудову дисципліну, покарані. Вони звільнені з посад операторів. Наразі керівництво нашої компанії вживає необхідних заходів для того, щоб інцидент був вичерпаний. За ті дні, коли наші споживачі отримували послуги не у повній мірі, буде проведено перерахунок.

Зауважимо, що за п’ять років роботи нашої компанії – це перший випадок грубого порушення трудової дисципліни найманих працівників. Жодна компанія не застрахована від людського фактора, однак ми зробимо необхідні висновки і введемо систему додаткового контролю ризиків.

Для довідки:

Група компаній «Укртепло» –  лідер українського ринку теплової енергії з відновлюваних джерел, компанія спеціалізується на проектах у відновлюваній енергетиці. Створена в 2011 році і наразі працює в 14 областях України, а також в ряді інших країн – Молдові, Угорщині. На рахунку компанії понад 1 000 реалізованих проектів. В Україні компанія модернізувала і перевела з газу на біопаливо понад 100 котелень.

В опалювальному сезоні 2014-2015 рр. замістила (зекономила) близько 20 млн. кубометрів газу.

Просимо врахувати нашу позицію і оперативно опублікувати коментар від імені прес-служби компанії. У випадку, якщо у Вас виникнуть додаткові запитання – готові на них відповісти.

Група компаній «Укртепло».

 

Зауважимо, що скарги на ледь теплі батреї надходили від рівнян з різних районів міста. 

У «Рівнетеплоенерго» розповіли, хто винен у тому, що у рекордні морози рівняни мерзли у квартирах і розказали, куди звертатися у таких випадках.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень