Рівнянам показали «не тільки кубізм» (ФОТО)

В галереї «ЄвроАрт» презентували виставку учнів школи художнього мистецтва Анатолія Іваненка

В експозиції під назвою «Кубізм і не тільки» представлено 40 робіт. Картини написані переважно в олійній техніці та гуашшю. Роботи, більшість з яких натюрморти, переважно виконані в техніці кубізму.

Авторів об’єднує спільна творча праця в арт-студії лише 2 роки. Втім, є серед представлених художників і дебютанти. Наталія Абросімова займається в школі з лютого цього року. Освіти художньої немає, а до Анатолія Іваненка потрапила через свого сина, що навчається там в молодшій групі. Детальніше розповідає сама Наталія Абросімова:

Ті техніки, які давали відпрацьовувати, настільки мене захопили, що я сама дома собі малювала. І от, одного разу малий переплутав папки і роботи вчителька показала учням. І запитала: "Чого ти не ходиш? Ходи в старшу групу, тут же є".

І хоча сама має технічну освіту і ніколи не займалася живописом, Наталія Абросімова розповідає, що в малюванні знаходить своєрідний відпочинок. На цій виставці представлено 11 її картин.

Виставка «Кубізм і не тільки» експонуватиметься в галереї «ЄвроАрт» до 6 листопада.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень