Рівнян запрошують закохуватися разом з «Лісовою піснею»

Талановиті та співочі дівчата приготували сольний концерт

У Рівному відбудеться перший сольний концерт гурту «Лісова пісня». Це три надзвичайно талановиті та співочі красуні: Тетяна Тишкун, Галина Давидюк та Мирослава Толочик. 

«Лісова пісня» - особливий та неординарний гурт, тому чекайте  від них цікавих музичних сюрпризів.

У концерті також беруть участь зразковий ансамбль сучасного танцю ''ЕТИКА'', зразковий естрадний хор "ФАНТАЗІЯ", народний ансамбль ''НАСПІВ'', народний ансамбль бального танцю ''ФЛЕШ'' та Павло Подранецький.

Учасниці «Лісової пісні» є випускницями Інституту мистецтв м. Рівне, а сам гурт був створений у 2008 році. Спочатку це було поєднання фольклорного співу з естрадним співом, а тому в результаті творчих пошуків визрів естрадний спів з елементами фольклору.

«Лісова пісня» є лауреатом багатьох українських конкурсів. Репертуар колективу складає понад 30 творів, але в роботі ще багато пісенних композицій. Нагадаємо, у 2011 році «Лісова пісня» є переможцем в загальноміському рейтингу популярності «Зірка Рівного 2011». Є постійними учасниками фестивалю пісенно-музичного мистецтва «Різдвяні піснеспіви».

Отож, завітайте на концерт, який відбудеться 22 грудня о 18 годині у Міському Будинку культури. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень