«Прозрачный гонщик» в Рівному довів жінку до госпіталізації

Щоправда, лише жартома

Благодійний концерт за участі відомих гумористичних колективів «Отдыхаем вместе» та «Прозрачный гонщик» у Рівному, хоч аншлагу й не зібрав, але присутню публіку задовольнив.

Колектив «Отдыхаем вместе» родом із Хмельницького. Розповідають, що саме в нашому місті відбувся їх дебют – перший в історії команди виступ. Тому рівненська публіка для артистів вже майже рідна.

У той же час, актор популярних команд «Прозрачный гонщик» та «Сахара не надо» Марк Куцевалов потішив публіку своїм «не форматним» виступом.

Зокрема, для однієї з мініатюр він вибрав із залу жінку, розмову з якою обіграв в рамках міні-шоу «Вечерний Марк». Діалоги між героями були чистою імпровізацією, і навіть після завершення концерту він не переставав жартувати, розповідаючи, ніби через його виступ жінку забрали до лікарні. Далі пряма мова:

Єлизавету щойно відвезли в якусь поліклініку, і я зараз трохи переживаю, серце б’ється. Я не знаю, що з нею станеться. Там був її чоловік, йому не зовсім сподобалося, що було сказано на сцені. Я усвідомлюю, що перегнув палицю. Можливо він буде подавати в суд. Я вляпався, і я цим не зовсім задоволений, але я розумію, що це життя, і мені доведеться наймати адвоката

Концерт в Рівному пройшов рамках туру вищезгаданих команд Рівненською областю. Виступатимуть колективи в містах Рівненщини ще до 7 вересня.

На сайті Радіо Трек чекайте ексклюзивний фоторепортаж з закуллісся концерту.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень