Рівнян вкотре ошукали. Цього разу на 25 тисяч гривень

Попри численні застереження правоохоронців, шахраї впродовж минулої доби ошукали двох жителів Рівненщини

До 82-річної жительки Дубно під вечір завітали двоє невідомих жінок. Назвавшись працівниками соціальної служби, запевнили про необхідність обміну гривень на долари США. Пенсіонерка віддала шахрайкам 17 тисяч гривень власних заощаджень.

Дубенчанка зрозуміла, що її ошукали, коли згодом розгледіла, що банкноти сувенірні.

А 42-річному жителю села Зелене Володимирецького району зателефонувала нібито працівниця банку та повідомила, що хтось намагався зняти кошти з його картки. Жінка зауважила, що потрібно негайно провести кілька операцій з карткою через банкомат. Таким чином, потерпілий під телефонні інструкції незнайомки перерахував аферистам вісім тисяч гривень двома платежами по чотири тисячі.

За цими фактами відкриті кримінальні провадження, повідомляють з ГУНП в Рівненській області.

Поліцейські вкотре застерігають громадян бути пильними, не довіряти незнайомцям, особливо, коли мова йде про гроші. Передусім це стосується людей похилого віку, адже саме вони найчастіше стають жертвами шахраїв.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

Більше оголошень