У Рівному розпочали безкоштовне щеплення котів і собак від сказу

Цьогоріч на акцію виділено дві тисячі вакцин

Повний графік вакцинацій та перелік вулиць знаходиться за посиланням.

– Щорічно ми проводимо безкоштовні щеплення тварин проти сказу. Протягом місяця у різних мікрорайонах Рівного буде стояти палатка з 15 до 19 години. Ми забезпечені повністю вакцинами і всім необхідним. Тому звертайтеся.

До слова, у 2015-му в рамках цієї акції було щеплено 615 тварин. Третина з них – це коти. Вікторія Рябенко зазначила, що з кожним роком рівняни дедалі охочіше щеплюють своїх домашніх улюбленців. Також деякі мешканці обласного центру приводять і безпритульних котів та собак, тому лікарка очікує, що цьогоріч кількість щеплених збільшиться. 

Зазначимо, що за минулий рік у Рівному було щеплено від сказу 1853 собаки та 369 котів. І саме чверть власників тварин скористалися послугами пересувного пункту в червні.

Нагадаємо, акція триватиме щодня до 30-го червня. У найближчі  вівторок та середу щеплення проводитимуться у пересувному пункті на Північному.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень