Скільки коштує «Верес» на даху?

Рекламна вивіска та логотип народного клубу «Верес» на даху багатоповерхівки у центрі Рівного, встановлена цими вихідними, коштує 36 тисяч гривень. Про це в ексклюзивному коментарі Радіо Трек повідомив президент «Вересу» Олексій Хахльов. У цю ціну входить вартість виготовлення та монтаж установки. Між тим, щомісячно за оренду рекламної площі «Верес» сплачуватиме 6,5 тисяч гривень. До слова, за словами Олексія Хахльова  - це не ринкова ціна, на такій сумі вдалося зійтися завдяки партнерам – рекламній агенції, яка і має право оренди цієї площі. Тож орендарі площі пішли назустріч футбольній команді:

 

 

- Є заключний договір з компанією «Бюро марТ», яка, згідно з наданими документами, володіє дозволом на розміщення рекламної конструкції саме на даху цього будинку. Вартість самої конструкції складає 36 тисяч гривень: це входить металоконструкція, виготовлення рекламних літер та логотипу та висотний монтаж конструкції на даху. Плюс, ми домовилися про 6,5 тисяч щомісячної оренди за розміщення конструкції.   

 

Олексій Хахльов також додав, що кошти на встановлення логотипу та проведення святкового концерту з нагоди виходу рівненського «Вересу» у Першу лігу теж надали партнери народного клубу.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень