Рівнетеплоенерго планує відремонтувати свої котельні

Йдеться про одну з найбільших

Майже 25 мільйонів гривень планує інвестувати цього року в енергозбереження підприємство «Рівнетеплоенерго». Відповідну програму комунальники подали на затвердження Рівнеради і днями її вивчали представники бюджетної комісії.

У ній, зокрема, передбачено завершення реконструкції котельні на Соборній, 225, встановлення малопотужних котлів для гарячого водопостачання у літній період ще у двох котельнях.

Також планують замінити майже 2,5 кілометри теплопостачальних мереж.

Заступник директора «Рівнетеплоенерго» Людмила Данилюк пояснювала, що на встановлення автоматичного контролю обліку тепла на лічильниках гроші не передбачено:

Сьогодні у нас увійшов в дію закон про комерційний облік теплової енергії. Тому сьогодні усі витрати, які пов’язані з влаштуванням або автоматизацією, або приладами обліку, лягають на плечі власника того майна. Тобто будинку.  

Нині у Рівному автоматику мають 20 відсотків лічильників.

На офіційному сайті ТОВ «Рівнетеплоенерго» повідомляється про те, що

18 січня 2018 року о 14.00 год. у приміщенні адміністрації за адресою: м. Рівне, вул. Данила Галицького, 27, четвертий поверх, конференц-зал, каб. 409, відбудеться відкрите обговорення (відкрите слухання) проекту Інвестиційної програми ТОВ «Рівнетеплоенерго» на 2018 рік відповідно до вимог постанови НКРЕКП.

Нагадаємо, з 1 січня 2018 року у Рівному діють нові тарифи на тепло та гарячу воду.

Стежте за новинами на сторінках Радіо Трек у Facebook та Telegram 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень